Dia Moderator
| Subiect: Povestea fiecaruia de dragoste Sam Mai 07, 2011 11:42 pm | |
| | |
|
dev_radhika Membru adolescent
Mesaje : 7 Data de inscriere : 09/05/2011 Varsta : 29 Localizare : Roman Stare de spirit : happy
| Subiect: Re: Povestea fiecaruia de dragoste Mar Mai 10, 2011 12:16 am | |
| well girls ...am o noua poveste de dragoste Akum 3 luni l-am intalnit pe Dan , actualul meu iubit, la inceput nu prea mi-a placut , da am zis ca stau vreo luna cu el si dupa imi caut pe altcineva . Sa va spun cum a inceput totul, eram la o festivitate si tot ma privea dupa o sapt mi-a sp ca lui ii place de mine si nu isi mai poate lua gandul de la mn , ca nu stie ce i-am facut , bine inteles ca eu l-am luat la misto , fara sa imi dau seama ca dragostea lui pt mine era adevarata si nu iti batea jok , dupa inca o sapatmana m-a intrebat daca vreau sa fim impreuna , eu am sp la da , am zis ca stau cu el putin si dupa altul , la inceput imi bateam jok de el , nu il iubeam , ma purtam chiar urat cu el , apoi a inceput sa imi placa , si akum ne iubim foarte mult si nu vreau sa ma mai despart niciodata de el , e super dulce , ciudat dar e devarat | |
|
Dia Moderator
| Subiect: Re: Povestea fiecaruia de dragoste Mar Mai 10, 2011 12:19 am | |
| foarte frumoasa povestea ta ioana, sa stii ca majoritatea relatiile la misto incep asa a inceput si a mea | |
|
dev_radhika Membru adolescent
Mesaje : 7 Data de inscriere : 09/05/2011 Varsta : 29 Localizare : Roman Stare de spirit : happy
| Subiect: Re: Povestea fiecaruia de dragoste Mar Mai 10, 2011 12:41 am | |
| stiu dia , stiu foarte bine..poop | |
|
Ancutica Admin
| Subiect: Re: Povestea fiecaruia de dragoste Mier Mai 11, 2011 1:59 am | |
| da foarte frumoasa povestea! | |
|
Andra`x Membru adolescent
| Subiect: Re: Povestea fiecaruia de dragoste Mier Mai 11, 2011 3:20 am | |
| Frumoasa povestea. Altcineva mai are? | |
|
Continut sponsorizat