Adolescenti
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Top postatori
Dia
Primeşti un sms misterios. Ce faci? Vote_lcapPrimeşti un sms misterios. Ce faci? Voting_barPrimeşti un sms misterios. Ce faci? Vote_rcap 
Georgy`Creolina
Primeşti un sms misterios. Ce faci? Vote_lcapPrimeşti un sms misterios. Ce faci? Voting_barPrimeşti un sms misterios. Ce faci? Vote_rcap 
Ancutica
Georgy`
Nykoleta
izza
Andra`x
Amyy
adutzic
dia94
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 48, Joi Sept 28, 2023 9:57 pm

Primeşti un sms misterios. Ce faci?

In jos 
+2
Nykoleta
Evyy
6 participanți

Cool. Îi scriu înapoi. Sunt curios/curioasă!
Primeşti un sms misterios. Ce faci? Vote_lcap75%Primeşti un sms misterios. Ce faci? Vote_rcap
 75% [ 3 ]
Habar n-am. Îmi întreb prietenii ce ar face în cazul ăsta.
Primeşti un sms misterios. Ce faci? Vote_lcap0%Primeşti un sms misterios. Ce faci? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
O, nu! N-am chef de jocuri.
Primeşti un sms misterios. Ce faci? Vote_lcap25%Primeşti un sms misterios. Ce faci? Vote_rcap
 25% [ 1 ]
Total voturi : 4

AutorMesaj
Evyy
Membru adolescent

Data de inscriere : 07/05/2011

Primeşti un sms misterios. Ce faci? Empty
MesajSubiect: Primeşti un sms misterios. Ce faci?   Primeşti un sms misterios. Ce faci? EmptySam Mai 07, 2011 11:50 pm

O, nu! N-am chef de jocuri.
Sus In jos
Nykoleta
Moderator
Moderator
Nykoleta

feminin Fecioara Caine
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii Joburi/Distractii : literatura si scrisul.
Stare de spirit Stare de spirit : Okey.

MesajSubiect: Re: Primeşti un sms misterios. Ce faci?   Primeşti un sms misterios. Ce faci? EmptySam Mai 07, 2011 11:55 pm

Imi place sa vad cat de idioti sunt cei care sunt pusi pe misto Smile)
Sus In jos
http://crazylove05.wordpress.com/
Dia
Moderator
Moderator
Dia

MesajSubiect: Re: Primeşti un sms misterios. Ce faci?   Primeşti un sms misterios. Ce faci? EmptyDum Mai 08, 2011 9:57 pm

O, nu! N-am chef de jocuri
Sus In jos
Amyy
Admin
Amyy

feminin Varsator Bivol
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 27
Localizare : Teleorman, Turnu Magurele
Stare de spirit Stare de spirit : Happy ^0^

MesajSubiect: Re: Primeşti un sms misterios. Ce faci?   Primeşti un sms misterios. Ce faci? EmptyLun Mai 09, 2011 8:44 pm

Mereu imi place sa descopar cine este cel care trimite mesaje misterioase. Twisted Evil
Sus In jos
Andra`x
Membru adolescent
Andra`x

Data de inscriere : 09/05/2011

MesajSubiect: Re: Primeşti un sms misterios. Ce faci?   Primeşti un sms misterios. Ce faci? EmptyMar Mai 10, 2011 1:12 am

1
Sus In jos
izza
Membru adolescent
izza

Data de inscriere : 15/05/2011

MesajSubiect: Re: Primeşti un sms misterios. Ce faci?   Primeşti un sms misterios. Ce faci? EmptyMar Mai 17, 2011 2:11 am

1
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Primeşti un sms misterios. Ce faci?   Primeşti un sms misterios. Ce faci? Empty

Sus In jos

Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» 24. Ce vrei sa te faci cand devii mare?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Adolescenti  :: Timp Liber :: Zona Distractiei :: Chestionare-
Mergi direct la: