adutzic Membru adolescent
Mesaje : 68 Data de inscriere : 21/07/2010 Localizare : jud.suceava;localitate:falticeni; Joburi/Distractii : scoala, prietenii, muzica. Stare de spirit : :X
| Subiect: Re: Lucruri ciudate! Dum Ian 09, 2011 3:49 am | |
| si mie eu sunt fricoasa rau de tot eu seara dorm singura si na nu deschid ochii sa vien bau bau glumesc cu bau bau da cu frica nuuu | |
|
Georgy`Creolina Admin
Mesaje : 287 Data de inscriere : 21/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Galati Joburi/Distractii : nettul Stare de spirit : happy
| Subiect: Re: Lucruri ciudate! Dum Ian 09, 2011 3:47 am | |
| Hi hi!1 Eu cand sunt singura .....mie frica cand aud zgomote...mie noapte imi este frica sa ma duc la baie ) Si sa deschi ochi..ha! Ce prostie nu? | |
|
Mesaje : 68 Data de inscriere : 21/07/2010 Localizare : jud.suceava;localitate:falticeni; Joburi/Distractii : scoala, prietenii, muzica. Stare de spirit : :X
| Subiect: Re: Lucruri ciudate! Dum Ian 09, 2011 3:46 am | |
| si eu de fiecare data cand ma uit la feonemene stranii cand se intampla ceva acolo im fac curce serios de nu ancaa mie frica auzi parintii mei sunt in bucatarie vorbesc pe acolo, cu usa inchisa de fapt tata fumeaza si mie imi este fricaaa tareee
| |
|
Georgy`Creolina Admin
Mesaje : 287 Data de inscriere : 21/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Galati Joburi/Distractii : nettul Stare de spirit : happy
| Subiect: Re: Lucruri ciudate! Dum Ian 09, 2011 3:44 am | |
| Eu nu prea ma uit la Fenomeni strani....adica deloc! Am asa niste stari ciudate cateodata cand sunt singurica....sunt prosti,.,,zgomote!!Ha! | |
|
| Subiect: Re: Lucruri ciudate! Dum Ian 09, 2011 3:39 am | |
| eh aseara era sa morr de frica , ma uitam la fenomene stranii si am avut ce visa , of ce ingrozitor mi-au zis parintii sa nu ma uit la astfel de " procarii " dar mie imi plac chiar de sunt ingrozitoare , uneori ma intreb chiar daca sunt adevarate | |
|
Diana1994 Membru adolescent
| Subiect: Lucruri ciudate! Joi Iul 22, 2010 3:37 am | |
| Sunt multe lucruri ciudate dar n-am chef sa povestesc! | |
|
Georgy`Creolina Admin
| Subiect: Lucruri ciudate! Mier Iul 21, 2010 8:53 pm | |
| Ce lucruri ciudate vi s-au intamplat astazi? | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri ciudate! | |
| |
|