Cheryl Cole se teme ca dorul de casa va fi greu de suportat o data ce se va muta temporar in America pentru jurizarea noului sezon al concursului X Factor.
Pentru a nu simti prea tare efectele acomodarii intr-un loc strain, cantareata spune ca isi va face o rezerva serioasa de ceai si ciocolata calda care sa ii aminteasca de caminul personal:
`Sunt o persoana foarte legata de casa si mi se face foarte tare dor de locuinta mea atunci cand ma aflu in deplasare. O sa iau cateva lucruri familiare cu mine, precum pliculete de ceai si ciocolata calda, asa ca o sa fiu in regula`, a declarat Cheryl pentru Dialy Mirror.
Cat despre adaptarea in randul americanilor, artista crede ca accentul ei o va face sa se simta diferita:
`Pana acum, am primit doar complimente cu privire la accentul meu. Americanii sunt amabili cand vine vorba de asta, desi se arata intrigati. Eu cred ca este amuzant felul in care reactioneaza`, a completat cantareata.
O data ce s-a confirmat faptul ca Cheryl va intra in formatul american al concursului, solista a recunoscut ca locul ei va fi luat de altcineva in versiunea britanica a show-ului.