Adolescenti
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Top postatori
Dia
Cheryl Cole se teme de dorul de casa Vote_lcapCheryl Cole se teme de dorul de casa Voting_barCheryl Cole se teme de dorul de casa Vote_rcap 
Georgy`Creolina
Cheryl Cole se teme de dorul de casa Vote_lcapCheryl Cole se teme de dorul de casa Voting_barCheryl Cole se teme de dorul de casa Vote_rcap 
Ancutica
Georgy`
Nykoleta
izza
Andra`x
Amyy
adutzic
dia94
Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 48, Joi Sept 28, 2023 9:57 pm

Cheryl Cole se teme de dorul de casa

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Evyy
Membru adolescent

Data de inscriere : 07/05/2011

Cheryl Cole se teme de dorul de casa Empty
MesajSubiect: Cheryl Cole se teme de dorul de casa   Cheryl Cole se teme de dorul de casa EmptyDum Mai 08, 2011 12:14 am

Cheryl Cole se teme ca dorul de casa va fi greu de suportat o data ce se va muta temporar in America pentru jurizarea noului sezon al concursului X Factor.

Pentru a nu simti prea tare efectele acomodarii intr-un loc strain, cantareata spune ca isi va face o rezerva serioasa de ceai si ciocolata calda care sa ii aminteasca de caminul personal:

`Sunt o persoana foarte legata de casa si mi se face foarte tare dor de locuinta mea atunci cand ma aflu in deplasare. O sa iau cateva lucruri familiare cu mine, precum pliculete de ceai si ciocolata calda, asa ca o sa fiu in regula`, a declarat Cheryl pentru Dialy Mirror.

Cat despre adaptarea in randul americanilor, artista crede ca accentul ei o va face sa se simta diferita:

`Pana acum, am primit doar complimente cu privire la accentul meu. Americanii sunt amabili cand vine vorba de asta, desi se arata intrigati. Eu cred ca este amuzant felul in care reactioneaza`, a completat cantareata.

O data ce s-a confirmat faptul ca Cheryl va intra in formatul american al concursului, solista a recunoscut ca locul ei va fi luat de altcineva in versiunea britanica a show-ului.
Sus In jos
dia94
Membru adolescent
dia94

Data de inscriere : 08/05/2011

Cheryl Cole se teme de dorul de casa Empty
MesajSubiect: Re: Cheryl Cole se teme de dorul de casa   Cheryl Cole se teme de dorul de casa EmptyDum Mai 08, 2011 2:16 am

va depasi frica asta
Sus In jos

Cheryl Cole se teme de dorul de casa
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» CASA NOASTRA A MEMBRILOR

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Adolescenti  :: Pentru inceput ... :: Anunturi si Noutati :: Noutati-
Mergi direct la: