Adolescenti
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Top postatori
Dia
adrian tutu Vote_lcapadrian tutu Voting_baradrian tutu Vote_rcap 
Georgy`Creolina
Ancutica
Georgy`
Nykoleta
izza
Andra`x
Amyy
adutzic
dia94
Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 69, Joi Noi 07, 2024 4:44 pm

adrian tutu

In jos 
AutorMesaj
dia94
Membru adolescent
dia94

Data de inscriere : 08/05/2011

adrian tutu Empty
MesajSubiect: adrian tutu   adrian tutu EmptyDum Mai 08, 2011 3:17 am

Adrian Ţuţu nu-şi plânge de milă. A început deja să se promoveze

Adrian Ţuţu a devenit vedetă peste noapte, iar criticile la adresa lui au venit la fel de repede. Ba că nu merita locul 1, ba că a făcut versuri despre droguri, sex, alcool şi femei, ba că a fost caz social.

Tânărul a fost invitat în emisiunea Happy Hour unde a explicat ce şi cum.

În legătură cu piesele lui de dinaintea participării sale la Românii au talent a declarat că erau singurul mod de a se face remarcat, de a avea acces în cluburi ca să câştige nişte bani. Cât despre piesa cu care a luat locul întâi şi cei 120.000 de euro, spune că se leagă de povestea lui, de participarea sa la acest concurs:

“Nu am venit ca să îmi plâng de milă. E clar, că nu m-am simţit ok să spun că mi-au murit părinţii. Muzica pe care o fac se leagă foarte mult de povestea mea.”

Corect! Dacă ne gândim o clipă, este clar că niciun om nu ar merge să participe la emisiune-concurs, în faţa a milioane de telespectatori, ca să-şi cânte de milă în speranţa că va câştiga. Că unii l-au votat din această pricină, este altceva.

În ceea ce priveşte viitorul, acesta spune că va face piese pentru cei de vârsta lui:

“Mă gândesc să fac câteva piese şi pentru cei de vârsta mea, pentru noua generaţie.”

Mai pe româneşte, o să facă piese mai accesibile publicului ascultător de muzică, aşa mai de “mainstream” (ca să nu-i zic comercială).

N-am nicio teamă, că cei din ograda trustului Pro nu se vor îngriji de cariera lui. Practic, au pus mâna pe o vedetă care se bucură de o notorietate enormă în momentul de faţă şi care are priză la public, din moment ce l-au votat câştigător…

Bravo lui!

Să fie isteţ şi să profite de această şansă!

Vezi după continuare momentul de la Măruţă. Mi-a plăcut răspunsul lui la întrebarea privind destinaţia banilor: “Vreau să fie ok pentru totdeauna.”

Respect!
Sus In jos

adrian tutu
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Adolescenti  :: Pentru inceput ... :: Anunturi si Noutati :: Noutati-
Mergi direct la: