dia94 Membru adolescent
| Subiect: Shakira, prădată de hoţi, la concert Dum Mai 08, 2011 3:27 am | |
| Ei asta chiar că-i tare!
Cât tupeu să ai să furi chiar de la diva Shakira, chiar în văzul unei mulţimi de fani şi (culmea!) chiar de sub nasul gărzilor de corp ale artistei. Dar chiar aşa s-a întâmplat!
În timpul concertului suţinut în Monterey, Shakira a vrut să facă un gest de vedetă care costat-o scump. Diva latino a dat mâna cu fanii dezlănţuiţi şi a rămas fără inelul de pe deget.
Na belea! O fi fost vreun fan atât de înrăit încât şi-a însuşit o amintire de la vedetă.
Artista şi-a dat seama că a fost tâlhărită dar a depăşit momentul şi şi-a continuat concertul. Ar fi fost culmea să înceapă să caute acul în carul cu fân. | |
|
Amyy Admin
Mesaje : 94 Data de inscriere : 08/05/2011 Varsta : 27 Localizare : Teleorman, Turnu Magurele Stare de spirit : Happy ^0^
| Subiect: Re: Shakira, prădată de hoţi, la concert Dum Mai 08, 2011 4:34 pm | |
| Wow ce oameni... | |
|
Georgy`Creolina Admin
Mesaje : 287 Data de inscriere : 21/07/2010 Varsta : 28 Localizare : Galati Joburi/Distractii : nettul Stare de spirit : happy
| Subiect: Re: Shakira, prădată de hoţi, la concert Dum Mai 08, 2011 6:03 pm | |
| | |
|
Ancutica Admin
| Subiect: Re: Shakira, prădată de hoţi, la concert Dum Mai 08, 2011 6:10 pm | |
| prima data cand am vazut topicul...am crezut ca romanii doamne ce oamneni. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Shakira, prădată de hoţi, la concert | |
| |
|