| Cand te-ai indragostit prima data? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
adutzic Membru adolescent
Mesaje : 68 Data de inscriere : 21/07/2010 Localizare : jud.suceava;localitate:falticeni; Joburi/Distractii : scoala, prietenii, muzica. Stare de spirit : :X
| |
| |
Georgy`Creolina Admin
Mesaje : 287 Data de inscriere : 21/07/2010 Varsta : 28 Localizare : Galati Joburi/Distractii : nettul Stare de spirit : happy
| Subiect: Re: Cand te-ai indragostit prima data? Sam Ian 15, 2011 8:41 pm | |
| Aha!! Eu prima data tot cam intra 4-5 ... Dar ...eram prea mica...si e fosta asa o prostie! | |
|
| |
deea9602 Membru adolescent
Mesaje : 35 Data de inscriere : 09/01/2011 Varsta : 27 Localizare : Falticeni, jud. Suceava Stare de spirit : I'm happy and bored in the same time...
| Subiect: Re: Cand te-ai indragostit prima data? Lun Ian 10, 2011 12:27 am | |
| prima data knd m-am indragostit...a?.... ....pai...a fost in clasa a 5....si ce mult mi-a placut de tipu ala.... (....da la urma mi-am dat seama k este un BOU.... | |
|
| |
Mesaje : 68 Data de inscriere : 21/07/2010 Localizare : jud.suceava;localitate:falticeni; Joburi/Distractii : scoala, prietenii, muzica. Stare de spirit : :X
| Subiect: Re: Cand te-ai indragostit prima data? Dum Ian 09, 2011 4:33 am | |
| pai io te ca pot ...sa te ia DRACU BOULE SI SA IESI DIN VIATA MEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Georgy`Creolina Admin
Mesaje : 287 Data de inscriere : 21/07/2010 Varsta : 28 Localizare : Galati Joburi/Distractii : nettul Stare de spirit : happy
| Subiect: Re: Cand te-ai indragostit prima data? Dum Ian 09, 2011 4:31 am | |
| Wow ...ai inceput romantic si ai terminat macabru! Cool! | |
|
| |
| Subiect: Re: Cand te-ai indragostit prima data? Dum Ian 09, 2011 4:30 am | |
| - Anca admin a scris:
- Eu zic sal uiti pe BOU ...ca si BOUL tea uitat...no?
m-a uitat intradevar, insa nu e asa de simplu sa il uit a ramas intiparit in mintea mea, dupa atatea intamplari frumoase, atatea vorbe dulci a indraznit asta?!!! sa-l ia DRACU | |
|
| |
Georgy`Creolina Admin
| Subiect: Re: Cand te-ai indragostit prima data? Dum Ian 09, 2011 4:25 am | |
| Eu zic sal uiti pe BOU ...ca si BOUL tea uitat...no?
| |
|
| |
| Subiect: Re: Cand te-ai indragostit prima data? Dum Ian 09, 2011 4:24 am | |
| - Anca admin a scris:
- Ada,,,esti mica...lasa o sa vezi cand o sa cresti mai mare ce este Iubire...nici eu nu stiu!
stiu si parintii mei imi zic ca inca nu stiu ce este iubirea, insa in sufletul meu AM SIMTIT-O acum nu stiu daca o simt... parca am sufletul gol, fara un pic de dragoste... sufar mult pentru un BOU | |
|
| |
Georgy`Creolina Admin
| Subiect: Re: Cand te-ai indragostit prima data? Dum Ian 09, 2011 4:21 am | |
| Ada,,,esti mica...lasa o sa vezi cand o sa cresti mai mare ce este Iubire...nici eu nu stiu! | |
|
| |
| Subiect: Re: Cand te-ai indragostit prima data? Dum Ian 09, 2011 4:13 am | |
| O dragoste care a fost de lunga durata a inceput in cl a II a si din pacate s-a terminat dupa doi ani de fericire, s-a terminat urat tare | |
|
| |
Georgy`Creolina Admin
| Subiect: Cand te-ai indragostit prima data? Mier Iul 21, 2010 9:18 pm | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cand te-ai indragostit prima data? | |
| |
|
| |
|