| Andra - versuri | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Dia Moderator
| Subiect: Andra - versuri Mar Mai 10, 2011 12:24 am | |
| abelia
Cand se face dimineata Tu nu esti aici Vand vine seara Mi se face dor de tine
Saruta-ma ca pe o Abelie Frumos ca pe o Abelie
Cand se face dimineata Tu nu esti aici Vand vine seara Mi se face dor de tine
Spune-mi unde esti Daca la mine te gandesti Spune-mi unde esti Daca tu te mai intorcï Ref: | |
|
| |
Dia Moderator
| Subiect: Re: Andra - versuri Mar Mai 10, 2011 12:25 am | |
| Andra - Alta viata
I: De azi viata mi se va schimba Si las, las totul in urma mea Sunt clipe in care am suferit Si au fost zile in care am plans si am zambit Dar azi, de azi o iau de la inceput...
Refren: Vreau sa ma las din nou Sa incep o noua viata Iubeste-ma, eu vreau sa simt ce e dragostea Vreau sa ma las din nou Sa incep o alta viata As vrea sa iubesc cu inima.
II: De ieri parca o voata a trecut Pe drum noi ne-am pierdut Si-am uitat iubirea, nu mai simtim Am ales uitarea, uitam sa iubim. Dar azi, de azi o iau de la inceput...
Refren:.. Dar azi, de azi o iau de la inceput... Refren(x2):..
| |
|
| |
Dia Moderator
| Andra - Asculta-ti inima
I: Nu voi putea vreodata sa uit ce-a fost Chiar daca te-am pierdut Iar lacrimile acum nu mai au rost, As vrea sa pot macar o clipa sa te uit Chiar si-acum dupa atatia ani imi amintesc Chiar si-acum dupa atatia ani ma gandesc De ce nu pot sa te uit ? Inca te iubesc...
Refren: O zi as vrea sa mai stai, (doar o zi sa mai stai) O zi as vrea sa-mi dai, (doar o zi sa-mi dai) Sa-mi dai tot ce-i al tau, Sa-mi dai sufletul tau... Nu pleca, asculta-ti inima !
II: Nu pot sa-nteleg de ce ai vrut sa alegi alt drum Si nu pot sa-nteleg de ce te-ai schimbat Nu mai esti deloc ca la inceput Simt si acum trupul tau aproape de al meu Vocea ta ce m-alinta atunci cand mi-era greu Toti anii ce-au trecut ce mult as vrea Sa-i las in urma...
Refren:..
III: Mai simt si acum parfumul tau Vocea ta, ochii tai raman in gandul meu Oricat de mult as incerca nu pot uita...
| |
|
| |
Dia Moderator
| Andra - As vrea
Refren: As vrea ca rasuflarea ta Sa-mi topeasca dragostea Cand la piept o sa ma strangi Speranta sa n-o frangi Da-mi te rog dragostea.
I: Ai aparut in viata mea Acum deodata s-a sfarsit Ma bucur de un singur lucru De faptul ca te-am intalnit Stau ca un fulg in palma ta Si viata merge inainte M-ai topit cu rasuflarea Lasandu-ma fara cuvinte.
II: Tie iti datorez iubirea Ce-o am acum in suflet Tie iti datorez iubirea Ce-o ofer fara sa cuget Tie iti datorez iubirea Ce m-apasa uneori Insa stiu ca ma iubesti Mi-ai demonstrat de-atatea ori.
| |
|
| |
Dia Moderator
| Subiect: Re: Andra - versuri Mar Mai 10, 2011 12:26 am | |
| Andra - Baietii si fetele
Refren: Toti baietii vor ca toate fetele sa fie pe placul lor Si toate fetele vor baieti care sa le spuna mereu ce vor Toata saptamana, sa-mi faci mereu pe plac Sa m-alinti intruna, sa-mi spui cat de mult te atrag
I: In seara asta vreau sa ies cu fetele Am sa ma distrez si nu ma intreba de ce Nu raspund cand ma suni si iti dau doar ocupat Nu ai observat ca de tine m-am cam saturat.
II: Daca ti-ai spune intr-o zi ca te plac Probabil mai mult ti se urca la cap Intruna ma suni, eu ma intreb 'chiar nu vezi Ca aproape tot ce spui nici tu nu mai crezi?' Ii rogi pe toti prietenii tai sa ma sune mereu Esti mult prea insistent dar nu esti genul meu Nu raspund cand ma suni si iti dau doar ocupat Nu ai observat ca de tine m-am saturat.
III: N-ai stiut cum sa-mi vorbesti Poate as fi fost a ta Nici nu stiu de fapt ce gandesti De multe ori imi ascunzi ceva E doar vina ta... E doar vina ta !
| |
|
| |
Dia Moderator
| Andra - Cand plang, tu simti
Refren(x2): Cand plang tu simti Cu roze pe alinti Daca-n ceruri vei pleca Promite-mi ca ma vei lua.
I: Chiar de zi as plange Din toata inima Plang de bucurie Si-mi rade lacrima Am sa ies din casa sa ma plimb pe strazi Si de nimic nu-mi pasa Stiu ca tu ma veghezi Esti raza printre nori Esti soarele din zori Tu esti roua din flori Un inger pe Pamant Adus de ploi si vant Cum pot sa fac sa nu zbori ?
Refren(x2):..
II: Ma gandesc la tine Si-mi rade inima Tu ma indrumi spre bine Iar eu te voi urma Cand vorbesc cu mine Ecoul meu esti tu Esti aer si lumina Si-mi umpli sufletul Esti raza printre nori Esti soarele din zori Tu esti roua din flori Un inger pe Pamant Adus de ploi si vant Cum pot sa fac sa nu zbori.
Refren(x4):..
| |
|
| |
Dia Moderator
| Andra - Cat de mult te iubesc
Refren: Cat de mult te iubesc Ochii mei te doresc Soarele va rasari Ingerii te vor privi Eu a ta voi fi Cat de mult te iubesc Ochii mei te doresc Eu a ta voi fi.
I: Daca ploua, daca ninge, la tine ma gandesc Niciodata nu vei sti cat te iubesc Tu esti prima, prima iubire si ultima Si toata viata ramai in inima mea.
II: Vei simti cand ochii mei te vor privi Nu vei sti cand te voi urmari Tu esti prima, prima iubire si ultima Si toata viata ramai in inima mea.
| |
|
| |
Dia Moderator
| Subiect: Re: Andra - versuri Mar Mai 10, 2011 12:27 am | |
| Andra - Da-mi clipa
I: Daca soaptele n-ar fi de-ajuns Si vrei un raspuns Eu sunt doar a ta Daca tot ce simti e doar un soc Eu nu mai pot sa dau inima mea
Refren: Tu-mi aduci lumina-n ochii mei Si-mi dai putere de-a iubi Langa tine simt ca pot zbura Fara tine n-as putea trai Da-mi o clipa acum sa pot visa Vreau sa mai pot spera Te vreau doar pe tine in viata mea Imi doresc sa fiu numai a ta Si poate dac-ai vrea (dac-ai vrea) As fi langa tine-o stea
II: Cu un zambet ma poti cuceri Ma poti iubi si sa simt ca zbor Ma gandesc la tine tot mereu Te vreau al meu, imi este tare dor
Da-mi o clipa acum sa pot visa Vreau sa mai pot spera Te vreau doar pe tine in viata mea Imi doresc sa fiu numai a ta Si poate dac-ai vrea (dac-ai vrea) As fi langa tine-o stea Da-mi o clipa acum sa pot visa Vreau sa mai pot spera Te vreau doar pe tine in viata mea Imi doresc sa fiu numai a ta Si poate dac-ai vrea (dac-ai vrea) As fi langa tine-o stea
| |
|
| |
Dia Moderator
| Subiect: Re: Andra - versuri Mar Mai 10, 2011 12:27 am | |
| Andra - Doar o clipa
Refren(x2): Doar o clipa de-as putea sa te visez as vrea Si prin vis din nou sa-mi dai iubire, (iubire) Sa te strang la piept sa-mi vindeci inima Chiar daca nu esti langa mine.
I: Te visez cu ochii deschisi, vreau sa te simt Cu soapte dulci sa te alint Undeva imaginea ta o vad dar stiu Ca e prea tarziu... Te vreau in viata mea Imi plange inima Ea te vrea din nou langa ea.
II: Te visez cu ochii inchisi, vreau sa te-ascult Imi lipsesti atat de mult Undeva in ecou aud glasul tau si-as vrea Sa nu fie doar in mintea mea... Te vreau in viata mea Imi plange inima Ea te vrea din nou langa ea.
III: In toate visele din noapte astept sa te intorci Sa luminezi viata mea Si toate noptile de vis as vrea doar tu sa fii Sa vindeci inima mea...
| |
|
| |
Dia Moderator
| Subiect: Re: Andra - versuri Mar Mai 10, 2011 12:32 am | |
| Andra - Dragostea ta
Dragostea ta... I: Iti apartin, a ta sunt eu Cuvintele tale au cheia sufletului meu Cand imi rostesti ca ma iubesti Sunt sigura de un lucru Stiu prea bine, nu glumesti Cand privesti in ochi Imi spui ca doar pe mine ma iubesti Ca nu e clipa sau minut La mine sa nu te gandesti.
Refren: Dragostea ta e lumina din inima mea Dragostea ta, ea vegheaza la linistea mea.
II: Ca m-ai schimbat, atata stiu Atunci cand esti aici Sufletul nu-mi e pustiu Ca te iubesc nu-i vina mea Ce simt eu pentru tine Nu simt pentru altcineva. Cand privesti in ochi Imi spui ca doar pe mine ma iubesti Ca nu e clipa sau minut La mine sa nu te gandesti.
| |
|
| |
Dia Moderator
| Subiect: Re: Andra - versuri Mar Mai 10, 2011 12:32 am | |
| Andra - E adevarat
E gol ,e gol in inima mea..... Te strig,te strig in noaptea cea grea Te vad,te vad esti tot ce-mi doresc Te chem,esti tot ce iubesc
refren: Tu nu numai, nu mai ai rabdare Te iubesc pana la sfarsit E adevarat prea mult te-am asteptat E adevarat prea mult te-am cautat Dar ai venit si totul sa schimbat Iubirea mea in suflet te`am purtat..
Fara tine ..pe viatza Sufletul ..sufletul imi ingheatza Fara tine e durere E pustiu..e pustiu si durere
refren:bis Tu numai nu mai ai rabdare Te iubesc pana la sfarsit E adevarat prea mult te-am asteptat E adevarat mereu te-am cautat Dar ai venit si totul sa schimbat Iubirea mea in suflet te-am purtat...
| |
|
| |
Dia Moderator
| Subiect: Re: Andra - versuri Mar Mai 10, 2011 12:33 am | |
| Andra - E vina ta
I: E vina ta, ca nu te pot uita E vina ta, numai a ta E vina ta ca n-ai stiut ierta candva E vina ta, numai a ta.
Refren: Doar amintirile au ramas in urma ta (in urma ta) Inca mai esti si tu o parte din viata mea Tot ce a fost frumos nu moare Si o lacrima tresare E vina ta sa stii e numai vina ta.
II: E vina mea, ca nu te pot uita E vina mea, numai a mea
Cauta-mi umbra langa tine, oriunde ai fi, Sa te gandesti putin la mine, atat mi-as dori, Te mai astept se face seara Doar iubirile de-o vara, Se risipesc in fum, sa stii dragostea mea.
E vina ta...
| |
|
| |
Dia Moderator
| Andra - Fac doar ce vreau
Toti din jur imi spun ca numai tu Esti cel ce imi raneste sufletul Toti din jur imi spun ca am gresit Te-am iubit...
Ce trist, cum de dragul tau Eu am stat o viata-nchisa-n vis Ma minteai ca sunt viata ta Ca nu mai e loc de altcineva
E prea tarziu sa ma mai intorci Cu lacrimi si-un buchet de flori E prea tarziu acum m-am trezit Nu mai sunt copil cu capu-n nori
Refren: Fac doar ce vreau, do it Fac doar ce vreau Fac doar ce vreau Just do it, do it, do it, do it.
Degeaba-ncerci sa ma intorci acum din drum E randul meu ca sa ma joc cu tine acum
Ce trist, cum de dragul tau Eu am stat o viata-nchisa-n vis Dar nu mai vreau de tine sa aud Te-ai jucat cu mine mult prea mult
| |
|
| |
Dia Moderator
| Andra - In noapte ma trezesc
Refren: Cand in noapte ma trezesc Cu luna de pe cer vorbesc Si-i spun durerea mea Doar ea ma poate asculta.
I: De cand ai plecat zilele mele trec cam greu De cand ai plecat e frig in sufletul meu Am plans lacrimi dupa lacrimi dupe tine Si toata viata mea ti-o dau tie de la mine.
Prerefren: De cand ai plecat zilele mele trec intr-una Toamna trece, peste ganduri isi asterne bruma Astfel, toamna dupa toamna pana intr-o zi de primavara Si dorul ma indeamna.
II: Asa cum in tarmul marii se sparg atatea valuri Asa, de amagire, dorm in mine idealuri De dragul tau am plans atatea nopti in sir Fara sa-mi dau seama c-am ratacit al vietii sir.
Prerefren:.. Refren:..
| |
|
| |
Dia Moderator
| Subiect: Re: Andra - versuri Mar Mai 10, 2011 12:34 am | |
| Andra - Nu regret
Refren(x2): Nu regret c-ai fugit din viata mea Ai fost rau, mi-ai inselat increderea.
I: Mult te-am mai iubit, M-ai dezamagit Mult te-am mai iubit, Mult am suferit.
II: Voi pleca si te voi lasa Voi pleca, nu ma cauta.
| |
|
| |
izza Membru adolescent
| Subiect: Re: Andra - versuri Dum Mai 22, 2011 8:10 pm | |
| ador melodia coltz de suflet ;x
Am facut tot ce-am stiut sa fac Numai sa te uit Azi nici piesa noastra Nu o mai ascult.
Cafeneaua-n care ne-ntalneam Acum o ocolesc Mi-aminteste de intaiul "Te iubesc!"...
Am sters si pozele cu noi Nu vreau sa dau timpu`napoi Am renuntat la tot ce aveam Si-mi amintea de tine
Am sters si pozele cu noi Nu vreau sa dau timpu`napoi Am renuntat la tot ce-mi amintea de tine...
Insa ce nu pot uita Este amintirea ta O pastreza inima Intr`un colt de suflet
Si oricat as incerca Nu te voi putea uita Te pastreaza inima intr`un colt de suflet
Si ar mai fi ceva.. Ce nu voi putea uita Sufletul nu ma lasa Azi e ziua noastra...(BIS)
Am facut tot ce-am stiut sa fac Numai sa te uit Dar nu stiam ca`mi va fi dor Atat de mult
Spun mereu k nu mai simt nimic Cand ma-ntreaba cineva Dar daca nu mai simt nimic De ce imi mai sta gandul la ea?
Am sters si pozele cu noi Nu vreau sa dau timpu`napoi Am renuntat la tot ce`mi amintea de tine...
Si oricat as incerca Nu te voi putea uita Te pastreaza inima Intr`un colt de suflet...
cand e liniste Aud vocea ta Cand sunt singura Simt atingerea ta Cand inchid ochii mei Vad ochii tai Nu mai pot rezista...
Si oricat as incerca Nu te voi putea uita Te pastreaza inima Intr`un colt de suflet... (BIS)
Si ar mai fi ceva.. Ce nu voi putea uita Sufletul nu ma lasa Azi e zïua noastra...(BIS) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Andra - versuri | |
| |
|
| |
| Andra - versuri | |
|