Adolescenti
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Top postatori
Dia
Culoarea Fericiri - Discutii Vote_lcapCuloarea Fericiri - Discutii Voting_barCuloarea Fericiri - Discutii Vote_rcap 
Georgy`Creolina
Culoarea Fericiri - Discutii Vote_lcapCuloarea Fericiri - Discutii Voting_barCuloarea Fericiri - Discutii Vote_rcap 
Ancutica
Georgy`
Nykoleta
izza
Andra`x
Amyy
adutzic
dia94
Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 69, Joi Noi 07, 2024 4:44 pm

Culoarea Fericiri - Discutii

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Evyy
Membru adolescent

Data de inscriere : 07/05/2011

Culoarea Fericiri - Discutii Empty
MesajSubiect: Culoarea Fericiri - Discutii   Culoarea Fericiri - Discutii EmptyMar Mai 10, 2011 1:03 am

Deci,ce credeti despre acest serial - Bidaai [Culoarea fericirii] ?
Eu de abia astept sa i se termine "nebunia" lui Aekh ca sa fie momente frumoase intre el si Sadhna :X
Sus In jos
Ancutica
Admin
Ancutica

MesajSubiect: Re: Culoarea Fericiri - Discutii   Culoarea Fericiri - Discutii EmptyMar Mai 10, 2011 3:21 am

doamne cum a fost azi
ma bucur sa sadhna sia revenit.
uff...si aleck ..
doamne
Sus In jos
Georgy`
Membru adolescent
Georgy`

feminin Scorpion Mistret
Varsta : 29
Localizare : unde vreau>:P
Joburi/Distractii Joburi/Distractii : net=p~
Stare de spirit Stare de spirit : happy

MesajSubiect: Re: Culoarea Fericiri - Discutii   Culoarea Fericiri - Discutii EmptyMar Mai 10, 2011 3:27 am

Ce sa intamplat azi?Eu nu am prins:((
Dar ma uit maine la reluare
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Culoarea Fericiri - Discutii   Culoarea Fericiri - Discutii Empty

Sus In jos

Culoarea Fericiri - Discutii
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» GIF-uri din serial - Culoarea fericirii
» Culoarea ochilor vostri
» Discutii&pareri despre Intalnirea Inimilor
» Culoarea fericirii <=> Galerie FOTO
» 15. Care este culoarea ta preferata?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Adolescenti  :: Timp Liber :: Seriale,Telenovele & Filme :: Seriale :: Culoarea Fericirii-
Mergi direct la: