| Colegi vostri! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Georgy`Creolina Admin
Mesaje : 287 Data de inscriere : 21/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Galati Joburi/Distractii : nettul Stare de spirit : happy
| Subiect: Re: Colegi vostri! Sam Ian 15, 2011 8:42 pm | |
| Da ce au alea si nu ai tu?
| |
|
| |
Visual Minisuka Membru adolescent
| Subiect: Re: Colegi vostri! Sam Ian 15, 2011 8:40 pm | |
| Mdah..eu stau singura.
Si cum una e respinsa vine repede sa stea cu mine.Si cum se rezolva pproblema se poarta ca si cum nu m-ar cunoaste,si se intoarce in grup.(in finne..adica e de inteles ca se intoarce la ,,prietenele ei" dar totusi..sa ,,isi mai aminteasca" de mine si fara sa aiba nevoie de ceva..-.-) | |
|
| |
Georgy`Creolina Admin
Mesaje : 287 Data de inscriere : 21/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Galati Joburi/Distractii : nettul Stare de spirit : happy
| Subiect: Re: Colegi vostri! Sam Ian 15, 2011 8:38 pm | |
| Pacat ca nu va intelegeti...uf.. Noi suntem toate cele mai bune prietene..dar cate odata avem toane,..anul trecut prin primul semetru...un pic prin al doilea...dar acuma nu prea au fost certuri! | |
|
| |
| Subiect: Re: Colegi vostri! Sam Ian 15, 2011 8:34 pm | |
| La noi nu exista intelegere..Adica pe fata sunt niste BFF cele mai sweet,cele mai de treaba.. Si cum una e respinsa,raspandeste zvonuri despre acele fete (anul trecut au existat la zvonuri false despre mine.. ) | |
|
| |
Georgy`Creolina Admin
| Subiect: Re: Colegi vostri! Sam Ian 15, 2011 8:31 pm | |
| Eu ma inteleg bine cu ele...dar ma inerveaza ca se supara repede si cand se supara tot barfesc! | |
|
| |
| Subiect: Re: Colegi vostri! Sam Ian 15, 2011 8:29 pm | |
| Sincer,nu imi suport colegele(majoritatea..Am cunoscut si eu de cand sunt in clasa asta de idioate,o fata ca lumea->colega mea de banca..Nu-i vreo sfanta,are si ea momente de rautate,dar fata de celelalte e un ingerash duuulce ) | |
|
| |
Georgy`Creolina Admin
| Subiect: Re: Colegi vostri! Sam Ian 15, 2011 8:25 pm | |
| Exact asa si la mine sunt fetele! Eu am in clasa putini baieti ,....dar majoritate chiules iar restul sunt pre pre tocilari! | |
|
| |
| Subiect: Re: Colegi vostri! Sam Ian 15, 2011 8:23 pm | |
| Baietii sunt umani dar cam imaturi(noi ii numim prosti,desi nu e un cuvant potrivit)
Ftele sunt rele,pprofitoare,barfesc in continuu,ar face orice ca sa iiti afle secretelle si apoi sa le afle TOATA CLASA
--->la mine in clasa | |
|
| |
Georgy`Creolina Admin
| Subiect: Colegi vostri! Dum Ian 09, 2011 4:37 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Colegi vostri! | |
| |
|
| |
| Colegi vostri! | |
|